O nás

 

Spoločnosť EasyChange je licencovanou platobnou inštitúciou pod pohľadom ČNB a FAÚPre našich klientov prinášame najmä individuálny prístup, a preto pre nás bolo, je a bude prioritou nielen splnenie Vašich požiadaviek, ale aj niečo naviac. A práve náš individuálny prístup ku každému z Vás odlišuje EasyChange od konkurencie.

Ako väčšina podnikania, ani my sme nemali jednoduché začiatky, a to viac si vážime priazne a dôveru všetkých našich klientov.

A ako sa začal písať príbeh EasyChange?

V marci roku 2010 založil Matěj Novák s bývalým kolegom fintechovú spoločnosť, ktorá pomáha klientom nielen ušetriť financie pri platbe do zahraničia, či smene devíz, ale aj edukáciu, že na finančnom trhu nie sú iba banky a že možno aj mimo nich dostávať kvalitné služby za výhodnejšie cenu.

V roku 2011 získala EasyChange ako jedna z prvých licenciu malej platobnej inštitúcie.V rovnakom roku vzniká webový portál, primárne určený na platby do 1.000 EUR www.Europlatba.cz.

Následne naša spoločnosť pre rýchlejšie a jednoduchšie vysporiadanie rozširuje pôsobnosť na Slovensko a tiež do Nemecka.V priebehu rokov postupne rástol obrat, až sme dosiahli zákonnú hranicu pre malú platobnú inštitúciu (36 miliónov EUR ročne).

Prichádza teda ďalšie licenčné konanie a v roku 2019 získava EasyChange od ČNB už plnú licenciu platobnej inštitúcie.

Do ďalších rokov hľadíme s pokorou, ale zároveň s pevnou víziou, kedy je našou prioritou stále zdokonaľovať služby pre klientov s neúnavným úsilím všetkých našich zamestnancov a partnerov.

 

A tí z nás, s ktorými sa môžeťe stretávať:

 

 

Matěj Novák
Generálny riaditeľ

 

matej.novak@easychange.cz

Kristýna Střelková
Starostlivosť o zákazníkov


kristyna.strelkova@easychange.cz

       
ako-to-funguje/1076.html

Terezie Rohlíková
Vedúci backoffice


terezie.rohlikova@easychange.cz

Klára Murínová
Marketing a komunikácia


klara.murinova@easychange.cz