Žiadosť o zmluvu
1. Vstupní údaje

Žiadosť o rámcovú zmluvu je z dôvodu bankovnej regulácie pomerne obsiahla (najmä pre firmy). Podlieha následnému schváleniu pracovníkov EasyChange.
Je potrebné ju vyplniť naraz. Zmluvy uzatvárame jedine s klientami, ktorí majú záujem o pravidelné zmeny a v určitých objemoch - v celkovom objeme nejmenej 50 000 CZK mesačne (alebo ekvivalent za dlhšie časové obdobie). Kvôli administrativnej náročnosti zmlúv pre jeden obchod zmluvu neuzatvárame. 

Pre jednorázové alebo občasné zmeny  EUR, malých aj veľkých čiastok, použite portál www.Europlatba.cz - ten je možné použit ihneď, bez uzavretia zmluvy.  Kurz sa nastaví podľa výšky čiastky.

 

Formulár nižšie Vás sám prevedie všetkými časťami žiadosti. Pri niektorých poliach je nápovedná ikonka (symbol otáznika), po kliknutí na tento symbol sa Vám zobrazí nápoveda k danému polu. Ku vyplňovaniu formulára odporúčame použiť najaktuálnejšiu verziu vášho internetového prehliadača, poprípade použite Google Chrome.

 

Vďaka schválenej zmluve môžete čerpať výhody v podobe výhodnejšieho kurzu. Pri zadávaní opakovaných príkazov ku zmene môžete využiť komfort klientskej zóny. Podrobné informácie o poplatkoch nájdete TU.

  

Informácie o poplatkoch

 

Zadanie príkazu ku konverzií 0 CZK
Platba EUR v rámci Eurozóny a EHP do bánk podporujúcich SEPA platby 0 CZK
Platba EUR do bánk nepodporujúcich SEPA platby 300 CZK
Platba Expres mimo ČR 500 CZK
Medzibanková platba USD tuzemská a zahraničná v režime OUR 500 CZK
Medzibanková platba USD či GBP tuzemská a zahraničná v režime SHA 200 CZK
Vnútrobanková platba USD či GBP tuzemská v rámci bánk, kde má USD účty EasyChange 0 CZK
Platba GBP  do zemí mimo EHP v režime OUR 500 CZK

Pokiaľ je zdrojová mena iná ako CZK, poplatky sú účtované kurzovým prepočtom v danej zdrojovej mene.

              
Nahrajte klepnutím.
Nahrajte klepnutím.